top of page

Кой съм аз?

 

Здравейте и добре дошли на място, където ще намерите малко по-резличен прочит на нещата. Всичко, което трябва да знаете за съвременния и традиционния маркетинг: стратегии, подходи, анализи, проучвания, тенденции, case studies и още много. Всеки материал ще бъде подкрепен с литературни източници и реално-приложими примери, от света и България.

Казвам се Радослав Павлов и в момента уча маркетинг в университета в York (Англия).🤓 Имам над 3 години опит и интереси в маркетинга, като смятам, че един маркетолог постоянно се учи. Затова съм убеден, че ще намерите много стойност и добавени ползи.🤓

Твърд противник съм на идеологията и съвременния тренд, маркетолози да се наричат "Digital Marketer" и да използват само digital като канали.

Маркетингът трябва да комбинира традиционни и съвременни школи, за да могат да се извлекат максимално добри и дълготрайни резултати.

Силно вярвам в качественото и подходящо образование, особено на академично ниво.

🙌🙌Редовен участник съм на инициативата "Мениджър за Един Ден" като съм заемал длъжност Project Manager в Kaufland Bulgaria и Медия и Дигитален Мениджър (Югоизточен пазар) за Nestle Bulgaria. Отделно съм помагал с организацията на "Национали Дни на Кариерата" от JobTiger. 🙌🙌

АКТИВНО се боря срещу хора, които пропагандират бързи и лесни хакове, както и хора, които хвърлят сянка върху професията ни.

bottom of page